Vučić: Narko dilerima pakao tek predstoji

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je od jutros od 4.30 u akciji privođenja narko dilera privedeno 128 osoba, da će s prethodnom sličnom akcijom  to značiti gotovo 500 privedenih, a onima koji su se sklonili ili pobjegli na dan, dva, poručio je da im pakao tek predstoji.

Akcija Grom 1 na razbijanju narko-grupa u cijeloj Srbiji je u tijeku od rno jutros, a policija je ušla u 1.165 objekata.

Do sada je, kako je rekao Vučić, procesuirano 128 osoba, a među njima su i značajna imena narko mafije.

Privode se sve osobe koje se bave dilanjem droge, ali i drugim kaznenim djelima kojima se ugrožavaju osobna i imovinska sigurnost građana, javlja Tanjug.

Akcija, koja je počela jutros u 4. 30 izvodi se po zahtjevu biroa za koordinaciju rada i službi sigurnosti. U Beogradu su uhićeni najveći dileri, na Novom Beogradu i u Rakovici.

Prethodna Akcija “Grom” je provedena 6. prosinca.

Prvi potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić rekao je prije dva dana u paralamentu odgovarajući na pitanja zastupnika da su u akciji procesuirane 274 osobe li i da je pronađeno 21.238 grama droge.

“Za njih pakao tek predstoji”, rekao je danas Vučić i naglasio da će ponavljati akcije protiv narko dilera sve dok se potpuno ne izliječi društvo od te pošasti.

 

Trafika|Ba|Fena