Prvi webinar u Bosni i Hercegovini za kandidate na Lokalnim izborima

Agencija za komunikacije EBBE COMMS u saradnji sa Agencijom za digitalni marketing COVER po prvi put u Bosni i Hercegovini objavila je održavanje online edukacije putem webinara. Ove dvije agencije i dosada su vršile edukacije iz oblasti komunikacija putem seminara i internih obuka, a odnedavno su prema savremenim svjetskim trendovima počele da pružaju edukaciju svojim učesnicima i putem webinara.

 

Webinar je forma online video interaktivne konferencije koju je moguće pratiti na uređaju spojenom na internet, a politički kandidati na predstojećim Lokalnim izborima već imaju priliku prijaviti se na webinar o temi “Kako voditi efikasnu predizbornu kampanju online i offline”.

“Savremeni mediji nas uslovljavaju da mijenjamo svoje navike, ali i nas iz svijeta marketinga da pratimo navike ljudi i prilagođavamo im se svojim uslugama. U svijetu su već odavno webinari standarni način edukacije, pogotovo u oblastima savremenog komuniciranja, a drago mi je da su naše agencije pioniri takvih trendova i u Bosni i Hercegovini.” – izjavio je direktor Agencije za digitalni marketing COVER i jedan od predavača na pomenutom webinaru, Admir Velić.