Provedite nezaboravno „Ljeto u Kataru“ uz specijalne cijene aviokarata i izleta u Dohi

Qatar Airways u partnerstvu sa Vijećem za turizam Katara vas poziva da ovo ljeto posjetite Dohu, prijestolnicu Katara uz poseban ovogodišnji program „Ljeto u Kataru“. Ponuda traje do 15. augusta 2019. i uključuje 25 odsto niže cijene aviokarata iz Sarajeva za Dohu, kao i dodatne popuste na organizovane obilaske grada i uzbudljive aktivnosti.

Detalje ponude kao i izbor organizovanih izleta i aktivnosti pogledajte na www.qatarairways.com/SummerInQatar.

Ovogodišnji program “Ljeto u Kataru” nudi raznovrsne aktivnosti i događaje na otvorenom, zabavu za cijelu porodicu i prijatelje. Zabavni programi uključuju regionalne i međunarodne umjetnike, edukativne aktivnosti, sportske kampove i posebne promocije u oblasti putovanja, ugostiteljstva i shoppinga. Devet vrhunskih trgovačkih centara u Dohi će u okviru programa posjetiteljima ponuditi maloprodajne uštede do 70 odsto kao i šansu da osvoje nagrade ukupne vrijednosti od dva miliona američkih dolara što uključuje i glavnu nagradu – McLaren Mercedes 570S. Detaljan sadržaj programa “Ljeto u Kataru” možete pronaći na www.SummerInQatar.qa.

Muzeji Katara ponudit će autentične doživljaje, omogućavajući posjetiteljima da upoznaju bogatu baštinu i kulturnu scenu ove bliskoistočne države. Kulturna naselja Souq Waqif i Katara obogatit će doživljaj ljeta uz porodičnu zabavu i specijalne programe.

Osim toga, putnici sa već rezervisanom kartom na Qatar Airways letu također mogu iskoristiti jedinstvenu “Qatar Stopover” ponudu za putnike u tranzitu, uz posebne cijene hotelskog smještaja u nekim od najprestižnijih svjetskih hotela ali i besplatnu tranzitnu vizu za boravak do 96 sati.