Postanite dio nove generacije: Pridružite se onima kojima je ITAcademy već promijenila život

Nova generacija budućih IT stručnjaka uskoro će početi sa nastavom u najmodernijim računarskim laboratorijama ITAcademy u Sarajevu. U narednih 12 mjeseci oni će steći najtraženija praktična znanja na tržištu i pridružiti se mnogima koji su se već izborili za siguran i odlično plaćen posao.

Dok se na ITAcademy aktuelni upisni rok po promotivnim cijenama bliži kraju, a polaznici popunjavaju preostala slobodna mjesta, upoznajte one koji su nekada bili u toj poziciji, a danas su uspješni IT stručnjaci. 

Na odličan posao čekao sam samo 1 dan

Diplomirani filozof Muhamed Šarić pravi je primjer kako ITAcademy za samo godinu dana može da promijeni život. Iako u početku nije bio siguran da li je zaista moguće za samo 12 mjeseci steći potrebno znanje za posao u oblasti koja garantuje odličnu zaradu, odlučio je da ipak pokuša. Upisao je smjer Java programiranje na ITAcademy i samo jedan dan nakon što je odbranio svoj završni rad uslijedio je poziv sa ponudom za prvi posao. 

Muhamed radi na poziciji Software Developera u IT odjelu Asa Prevent grupacije, prezadovoljan je atmosferom i zaradom, za koju kaže da je i veća od očekivane. Kako ističe, predavači su uvijek bili tu za njega, motivisali ga i pomagali mu, a samopouzdanje je vremenom bilo sve veće i veće. Posebno je zadovoljan što je program školovanja tako osmišljen da je imao prostora i za učenje i za posao u jednom hotelu, kroz koji je zapravo sam finansirao svoju promjenu zanimanja. 

Moje poznavanje računara bilo je minimalno, a sad dizajniram sajtove

Snežana Raonić, po struci frizerka, dobila je školovanje na ITAcademy kao poklon njenog supruga. Ne samo da je o računarima znala veoma malo, već nije mogla da se odluči ni za smjer koji bi pohađala. 

Besplatne konsultacije, testiranja i savjeti sa timom stručnjaka na ITAcademy pomogli su joj da izabere smjer Web dizajn, koji najviše odgovara njenim interesovanjima. Prezadovoljna je stečenim znanjima po završetku školovanja, a još više mogućnostima koje su joj se otvorile za uspješnu karijeru. Usvojene vještine već primjenjuje dizajnirajući različita rješenja za brojne web stranice. 

Ne morate ići iz naše zemlje da biste imali uspješnu karijeru i bili zadovoljni 

Nakon 2 godine rada u Austriji na poziciji dostavljača, Jasmin Kovačević odlučio je da se vrati u BiH kako bi postao programer na ITAcademy

„Nastava se odvija po svjetskim standaradima, radi se na najmodernijoj opremi, uz stalnu podršku stručnih predavača. Najviše mi se svidjelo što vlada prijateljska atmosfera i svi se maksimalno trude da nam izađu u susret. Odmah po završetku školovanja počeo sam da radim sa svojim predavačem na projektima web programiranja. Iz tog razloga želim da poručim mladima da ne moraju napuštati našu zemlju, već da, uz prave odluke, uspješnu karijeru mogu ostvariti i ovdje”, rekao je Jasmin. 

Pogledajte i video-utiske drugih polaznika koji su danas uspješni IT stručnjaci. 

Prijavite se što prije, ostalo je još malo slobodnih mjesta

Polaznici ITAcademy koji se školuju po tradicionalnom modelu, u najmodernijim učionicama u Sarajevu, pored međunarodnih certifikata i obezbijeđene prakse, dobijaju i 100 besplatnih sati u IT HUB-ovima. Na taj način omogućeno vam je da radite na brojnim IT projektima sa uspješnim freelancerima i velikim IT kompanijama. 

Nastava na ITAcademy počinje 31. oktobra. Upisni rok po promotivnim cijenama uskoro se završava, a broj slobodnih mjesta je ograničen. Zato reagujte što prije, prijavite se putem ovog linka i obezbijedite sebi IT školovanje koje će vas dovesti do odlično plaćenog posla za samo 10 mjeseci.