Cote d'Azur Beauty & Spa salon u Sarajevu, u kojem muškarci i žene uživaju u savremenim tretmanima uljepšavanja i opuštanja

Cote d'Azur Beauty&Spa je Thalgo specijalistički salon koji se nalazi u Sarajevu, a koji je utemeljen na cjelovitom pristupu njege kože lica i tijela, kao i na konceptu posebnih rituala opuštanja za tijelo. Tretmani predstavljaju jedinstven pristup na ovim prostorima, kojima se svakoj koži pristupa individualno, sa ciljem postizanja optimalnih rezultata za svaku indikaciju kože.

Klijenti ovog salona uživaju u pomno odabranim vrhunskim medicinsko-kozmetičkim prepartima i najboljoj preparativnoj kozmetici, koristeći se preparatima baziranim isključivo na prirodnim sastojcima. Stručnost osoblja pruža sigurnost, a individualan pristup i sistematično određivanje putanje tretmana garancija su za postizanje optimalnih rezultata. 

Osim cjelovitog pristupa njege lica i tijela, u našem salonu možete uživati i u rezultatima trajne šminke. 

Uvijek budi najbolji što možeš biti

Vlasnica kozmetičkog salona g-đa Aida Arnautović edukaciju je završila na učilištu „Arimed“ u Zagrebu, za tretmane Manual facial cleansing and facial aesthetic, Browstylist (microblading, microshading), te Lash lift. Edukaciju za trajnu šminku obrva nastavila je na „Phibrows Academy“, kod Phi megamastera Mensure, Megy, Hodžić u Sarajevu. Ponuda salona se popunila za još jedan popularni tretman PHIinjection (hijaluron fileri), za što je potrebnu edukaciju završila na „Phi Academy“ u Beogradu. Thalgo brend se pobrinuo za basic edukaciju za sve aparate i preparate koji su u ponudi salona, kao i sa planiranjem master edukacije početkom sljedeće godine u Francuskoj. Kako u ovom salonu ni muškarci nisu zapostavljeni, za njih su pripremljene Phi ampule za rast kose, koje se apliciraju dermapenom. 

Misija salona je praćenje svjetskih trendova kroz educiranje kadra i uvođenje novih preparata u ponudu salona. Naravno, kako je sigurnost ipak na prvom mjestu, pažljivo smo birali edukacione centre, kao i sve preparate za rad, koji su dermatološki testirani po standardima EU.  

Za više informacija o salonu posjetite https://www.cotedazur.ba/

(Trafika.ba)