Chic i elegantna frizura za svaku priliku

Ponekad jednostavno nemamo dovoljno vremena za stilizaciju kose, a stalo nam je da imamo chic frizuru, koja će upotpuniti našu garderobu i šminku.  Sreća je što je za pojedine frizure potrebno samo nekoliko minuta, a one su tako praktične, elegantne i pravi glam “spas” u posljednjem trenutku.

Punđe su frizure su spas kada imate “bad hair day”. Posebno atkrativne su niske, elegantne punđe, koje će svakom vašem outfitu dati classy notu, a biće gotove za svega dvije minute. Ova frizura vodi porijeklo iz Španije i već godinama je popularna iz dva razloga – praktična je i jednostavna.

Ova frizura idealna je za djevojke sa nešto dužom kosom. Napravite razdjeljak na sredini, perfektno očešljajte kosu, vežite niski rep, silikonskom gumicom, a onda oko početka repa, uvijte kosu u nisku punđu i vaša frizura je gotova u svega nekoliko poteza i za samo nekoliko minuta. Ako želite malo upadljiviju frizuru, možete dodati neku zabavnu šnalicu, ukosnicu ili svilenu maramu. Istovremeno, ponegdje možete isplesti pletenice i onda će vaša punđa izgledati malo opuštenije i biće idealna za dnevne prilike.

Ako želite da sve ostane na svom mjestu, a vaša punđa bude besprijekorna, sve fiksirajte lakom za kosu.

Messy varijanta ove frizure idealna je za one dane, kada imate puno obaveza i ne želite da vam kosa smeta, a istovremeno vam je stalo da imate frizuru. Messy punđa ne traži mnogo truda. Jednostavno skupite kosu u punđu, izvucite neke pramenove da vam neobavezno padaju preko lica i uokvire ga na najbolji način i vašoj frizuri daju chic izgled.

Izvor: lepotaizdravlje.rs