Adis Škaljo donosi nam novi singl “Pusti me”

“Dogodila mi se pjesma u kojoj u prvi plan dolazi do izražaja idealan aranžman, zatim melodija s blagim etno prizvukom prožeta fantastičnim tekstom. Ovom pjesmom pokušavamo dočarati djelić raspoloženja i nostalgične atmosfere jedne ljubavne priče. Autor teksta i muzike je Dino Muharemović, arenžman i mix mastering uradili su Mahir Sarihodžić i  Borjan Milošević.

Zahvaljujem se dragim djevojkama Ajseli Zornić i Aidi Mušanović-Arsić, koje su otpjevale bekvokale. Bilo je zadovoljstvo raditi s ovom ekipom. Spot za pjesmu ‘Pusti me’ završavamo polovinom septembra.”

Pjesma “Pusti me” šesti je službeni singl s predstojećeg Adisovog studijskog albuma čiji je izlazak najavljen do kraja godine. Već sada možemo zaključiti kako će njegov album uspješno trasirati put narednim albumima. Ovih dana Adis Škaljo vrijedno radi i priprema se za predstojeći koncert koji će se održati na Trgu Alije Izetbegovića u njegovom rodnom gradu Zenici, 26. jula.

Adis svojim sugrađanima obećava odličnu atmosferu, dobru zabavu, uz njegove pjesme i stare hitove koje svi volimo. Poznajući Adisa Škalju, ne sumnjamo da će to biti spektakularan koncert. Gosti će mu biti i legendarni Željko Bebek te maestro balade, neprikosnoveni Al Dino.

Te noći svojom interpretacijom počastit će nas i “mlade snage” bh. estradne scene Hanad Džehverović i Nešad Selman.