Adam Levine neće više biti dio popularne emisije “The Voice”

NAKON što je deset godina i šesnaest sezona proveo kao mentor u NBC-jevom glazbenom natjecanju “The Voice” Adam Levine odlučio se na poslovni zaokret pa je prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavio kako se povlači iz projekta i priprema nešto novo.

“Čast mi je što sam bio dio nečega što ću nositi u srcu do kraja života. Svim vjernim obožavateljima, bez vas nema ničega. Za mene, vrijeme je došlo da nastavim dalje. Vaša potpora mi puno znači”, napisao je frontmen grupe Maroon 5 u podužoj objavi na svom Instagramu, a mnogi su već iz njegovih isfriziranih riječi shvatili da nešto ne ide po planu.

Prije samo nekoliko tjedana Adam je, naime, zajedno s ostalim mentorima – Blakeom Sheltonom, Kelly Clarkson i Johnom Legendom – nastupio na “Up Frontu”, velikom banketu na kojem NBC predstavlja svoje nove projekte. Tamo je najavljen kao jedan od mentora nove sezone i jedini koji u crvenoj stolici sjedi od početka emitiranja showa 2009. godine. Svi su mentori tom prilikom i nastupili, a Levineova izvedba dala je naslutiti da nešto nije u redu – nije se micao s mjesta, jedva je pjevao i svima dao do znanja da tamo zapravo ne želi biti.

I tako se otvorila Pandorina kutija puna njegovih bahatih ispada, kojima su svjedočili mentori i kandidati prošle sezone. Producenti su, naime, u 15. sezoni odlučili malo promijeniti pravila pa svaki mentor u polufinalu više ne mora imati svoje štićenike. Novosti su se o glavu obile upravo Adamu Levineu, koji je polufinale i dvije finalne emisije morao odgledati bez svojih kandidata, što je u “Voiceu” bio presedan. To ga je, kažu izvori, jako naljutilo pa je izlazio sa snimanja te odbio doći na neka od snimanja. Prema tvrdnjama zaposlenih na setu, u posljednje je vrijeme postao nepodnošljiv.

 

(Index.hr)