Home

    Srijeda, 21.03.2018. godine


Nalazite se: Izlog » SPORT » Nogomet » Zmajevi večeras igraju protiv Velsa, bez prava na poraz

naprijed zmajevi!

Zmajevi večeras igraju protiv Velsa, bez prava na poraz

Zmajevi večeras igraju protiv Velsa, bez prava na poraz

Nogometna reprezentacija BiH igra večeras u Cardiffu drugu utakmicu kvalifikacija za odlazak na Euro koji će se 2016. godine održati u Francuskoj.

Izabranici Safeta Sušića pokušat će doći do povoljnog rezultata kako bi vratili poljuljano samopouzdanje pred nastavak kvalifikacionog puta.

Kapiten Zmajeva Edin Džeko istakao je prije odlaska u Vels da još puno bodova ima u igri.

– S obzirom da smo prvu utakmicu neočekivano izgubili, a Wales je očekivano pobijedio Andoru, vjerujem da ova utakmica može da bude odlučujuća, ali i ne mora. Još dosta bodova je u igri, ali iskreno vjerujem da smo bolja ekipa od Walesa. No, to moramo pokazati na terenu. Oni imaju Balea i još nekoliko dobrih igrača koje znam iz engleske Premijer lige i znam koliko su spremni i koliko mogu. Zato kažem da će nam trebati više od sto posto da bismo pobijedili. Raspoloženje je dobro, igrači su spremni i ono što mogu reći u ime svih jeste da ćemo dati sve od sebe za trijumf – kazao je Džeko.

Prema posljednjem treningu koji je održan sinoć udarnu postavu BiH trebali bi činiti: Begović, Šunjić, Hadžić, Mujdža (Vršajević), Lulić, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Sušić (Hajrović), Džeko i Ibišević.

 

Trafika|Ba|NAP

Ostavite komentar

© 2012 - 2014 Trafika.BA | Design - invexmedia.com

Scroll to top