Vijećnica: EXPO prvog Tourism Networking Foruma otvoren do 17:00 (ulaz besplatan)

Tourism Networking Forum (TNF) 2018,  događaj koji će ugostiti regionalna, ali i svjetska imena iz svijeta turizma, marketinga i biznisa, 8. Novembra 2018. u sarajevskoj Vijećnici otvorit će svoja vrata za sve posjetioce u okviru EXPO programa.

Svi zainteresovani koji žele posjetiti izložbeni dio foruma, čiji je cilj poslovno umrežavanje te promocija turizma kao poduzetničkog potencijala u Bosni i Hercegovini i regionu, mogu posjetiti Vijećnicu od 11:00 do 17:00 sati. EXPO na kojem će svoje ponude izlagati turistički djelatnici (hoteli, parkovi, turističke agencije, turističke zajednice, te drugi djelatnici iz privatnog i javnog sektora u turističkoj oblasti) će biti postavljen u galeriji iznad svečanog salona a posjetioci za ovu priliku trebaju koristiti službeni ulaz u Vijećnicu.

Ulaz za posjetu EXPO programu je besplatan.

Osim izložbenog dijela programa, prvi TNF imat će i edukativni, kao i gala događaj poslovnog umrežavanja koji će istog dana održati u večernjim satima u auli Vijećnice, a ova dva programa pristup je omogućen samo prijavljenim učesnicima.

Organizatori će posebnim zvanicama koje su dale doprinos organizaciji prvog Tourism Networking Foruma u svečanom dijelu večernjeg programa uručiti priznanje u vidu statue koju je specijalno za ovu priliku ručno izradio kipar Addis Fejzić.

Svečani program će u ulozi domaćina otvoriti gradonačelnik Sarajeva, Abdulah Skaka.