Victoria Beckham je najutjecajnija britanska poduzetnica

Victoria Beckham allias Posh Spice ima još jedan razlog da nabaci veliki osmijeh na lice.

Iako ju ne vidimo često da se smije, vjerujemo kako joj je ova titula izmamila itekakav osmijeh. Naime, slavna Vicki proglašena je najutjecajnijom britanskom poduzetnicom, prema poslovnom časopisu Management Today.

Vjeruje se kako 40-godišnja bivša pjevačica, a danas uspješna dizajnerica, vrijedi oko 210 milijuna funti. Također, Victoria je nedavno otvorila i veliki dućan u prijestolnici sa svojim kreacijama, koje oduševljavaju slavne dame i ostale zaljubljenike u modu.

Podsjetimo, svoju prvu liniju Victoria je izbacila davne 2008. godine te još jednom pokazala kako se uz strast i trud može postići bilo što, jer se njezin uspjeh otad udeseterostručio. Danas ju New York Fashion Week stalno ugošćuje, ponosna je vlasnica British Fashion Award nagrade za dizajnerski brend godine, a za njezine se kreacije otimaju mnoge poznate dame, kao što su Cameron Diaz, Blake Lively, Miranda Kerr i ostale.

Uz to, ponosna je mama četvero klinaca i ima jednog od najpoželjnijih frajera na svijetu, Davida Beckhama, za muža. Tko bi se žalio na tako nešto?
Trafika|Ba