Talentovani J.R. August objavio posljednji dio audiovizualne kvadrilogije „Change of Seasons“ (VIDEO)

Mladi hrvatski kantautor, producent i multiinstrumentalist, J. R. August, dvije godine od početka stvaranja svoje audiovizualne kvadrilogije, „Change of Seasons“, objavio je njen posljednji dio istog naslova.

Govoreći o trudu koji je u to uložio, na svom Facebook profilu se zahvalio brojnoj ekipi s kojom je sarađivao, te između ostalog napisao:

„Kažu: gdje ima volje, ima i načina!

Isto tako kažu da je čovjek bogat onoliko koliko prijatelja ima.

Ako je to istina, ja sam jedan od najbogatijih ljudi na Zemlji.

Materijal za spotove snimao sam sa jednim od njih (Luka Smuk – direktor fotografije). Proces je trajao više od 3 godine. Izazova je bilo previše, vremena dosta, a novca premalo.

(…)

Hvala velikodušnom starom bračnom paru što su mi dali kuću na korištenje.

Hvala susjedima na brojnim premještanjima klavira od 300 kg na različite lokacije.

Za potrebe spotova izradio sam si nadgrobni spomenik i putokaz, kupio klavir iz 1843., vozio stotine litara vode na udaljena mjesta, brao lišće na jednom mjestu i vozio ga na drugo, povraćao, palio, popušio stotine i stotine cigareta, smrzavao se na -15 i topio se na +35, bdio noćima u brizi i molio Majku Prirodu za povoljne vremenske uvjete, izgubio nekoliko kilograma, potrošio sve novce koje sam imao, crtao storyboard od 150 A4 sličica kojeg kasnije zbog manjka iskustva nisam iskoristio, imao napadaje panike, bio depresivan mjesecima i mjesecima …

Ovo sam čekao 3 godine i sad je tu.

Moram priznati da je kapnulo par suza jer je put bio izrazito težak, ali iskustvo koje sam sakupio u ove 3 godine će ostati zauvijek utkano u svakom djeliću moje osobe.

Dame i Gospodo

s ponosom predstavljam finale kvadrilogije i pjesmu s istoimenog EP-a – Change of Seasons!

P.S.  Ovo je tek početak.”

 

O sjajnom talentu ovog umjetnika najbolje govori njegov rad, pa nemojte propustiti pogledati video: