SELEKTOR VELSA: Povrede nam ne smiju biti izgovor

Nogometna reprezentacija Velsa je uoči utakmice protiv Bosne i Hercegovine ostala bez šestorice igrača iz veznog reda.

Najnovija je povreda koju je na treningu zadobio igrač Wigana Emyr Huws. No selektor Chris Coleman vjeruje da i dalje imaju šansu osvojiti bodove u utakmici protiv BiH i Kipra, prenosi “Goal”.

– To je nesreća. Huws je otišao natrag u Wigan na snimanje. Gležanj mu je otekao. Razočaravajuće je, ali moramo nastaviti dalje – izjavio je Coleman.

– Cijela situacija s povredama je malo čudna. Najprije Joe Allen, Aaron Ramsey, Lee Evans, Andrew Crofts, David Vaughan, a sada i Emyr Huws. No, što ćemo. Svi igrači koje imamo na raspolaganju su dovoljno dobri i mogu napraviti dobar rezultat – dodao je.

Kapiten reprezentacije Ashley Williams dijeli mišljenje svog selektora i siguran je da njegova reprezentacija može osvojiti bodove.

– Bosna je jako dobra ekipa, ali naš cilj je imati devet bodova nakon utakmice s Kiprom koju igramo u ponedjeljak – rekao je Williams.

– Ne ide uvijek po planu, ali to je pritisak koji smo sami sebi nametnuli. U prošlim kvalifikacijama smo imali loš start, zato je pobjeda protiv Andore toliko bitna, bez obzira na našu izvedbu. Sada su drugačija očekivanja od nas u kvalifikacijama. Ranije smo se nadali da ćemo dobro igrati, da bismo se mogli kvalificirati, a sada je drugačije – uvjeren je u uspjeh nogometaš.

 

Trafika|Ba|Fena