Saznajte ko otvara modni spektakl 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

Najveći i jedini modni događaj u BiH, 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo započet će svoje putovanje u ponedjeljak 12.11. u hotelu “Hills” sa početkom u 20h, a čast da otvori modni spektakl pripala je neprikosnovenoj Emini Husedžinović Ibrahimović.

Zatim ćemo vidjeti reviju modne dizajnerice Jasmine by Nerma te prepoznatljiv potpis brenda Nina’s Fashion dizajnerice iz Crne Gore Nina Dulović.

Drugo veče, BH javnosti će se predstaviti renomirana modna dizajnerica Art by Tea, Cecily Fashion, Marijana Dukić, Invento Fashion, Diana Fashion, Ajla Omeragić, Helena Beljo te modni studio Melina koju potpisuje modna dizajnerica Melina Ajanović.

Koji će modni trendovi vladati krajem 2018 godine, saznaćete i ako dođete u Alta Shopping Centar pogledati reviju Alta Fashion Night treće veče 14.11.2018 godine s početkom u 19:00h. Poznati modni brendovi Deichmann, P…S…Fashion, Retro, Dogo, New Yorker, Nine West, Beosport, Birkenstock, Jeordie’s , Vestido, Extreme Intimo, Werkkol, Penti I dr. će nam predstaviti nove trendove koji će vladati za sezonu jesen/zima 2018/2019.

Za estetski dio pripreme biti će zaduženi Akademija Željko Banja Luka, Akademija Brezar Sarajevo, Frizerski saloni Ogledalce I Mexx, Studio Dijana S te Akademija za obuku šminkerica Master Class BiH.

Najuspešnija modna agencija Abc Models Mgmt International, koja je odskočna daska za poslovni uspjeh bh modela u svjetskim prijestonicama mode, poziva sve zainteresirane djevojke i mladići od 14-25 godina da dođu na generalni casting koji će se održati 11.novembra u Hotelu “Hills” Sarajevo (Panoramska sala) u periodu od 14:00h do 18:00h.

I ovaj put, s uzbuđenjem  iščekujemo 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji predstavlja idealno mjesto za pretraživanje najnovijih modnih trendova, a koji neumorno cirkuliraju modnom scenom. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme, dođite I saznajte koja modna predviđanja nas očekuju u budućnosti.