SARAJEVO: Otvoren sportsko-rekreativni kompleks Gym Grande Champion

Vrata Gym Grande Champion, najvećeg i najopremljenijeg sportskog centra za funkcionlani trening u BiH, svečano su otvorena u petak, 22. septembra 2018. godine.

Na svečanom otvorenju, koje je uveličao i gradonačelnik Sarajeva, pojavio se veliki broj članova i gostiju koji nisu krili oduševljenje otvaranjem ovog novog objekta.

Budući da u današnje vrijeme većina ljudi vodi sedentaran način života, potreba za vježbanjem veća je nego ikada.

Vlasnik i trener Gym Grande Champion, Nedim Babić rekao je kako je ovo najveći sportsko – rekreativni kompleks koji za cilj ima da našim sugrađanima ponudi novo mjesto koje će doprinjieti unapređenju njihovog zdravlja i fizičke aktivnosti. Nedovoljna fizička aktivnost i nepravilna ishrana dovodi do pretilosti, koja je danas predstavlja jedan od najvećih zdravstvenih problema u svijetu.
Stručno osoblje koje će vas dočekati prilikom učlanjena u ovaj sportsko rekreativni centar je spremno da vam pokloni svu pažnju i znanje kako bi dobili rezultate koje priželjkujete.

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka svojim prisustvom dao podršku inicijativi za pokretanje ovog savremenog sportsko-rekreativnog projekta u glavnom gradu BiH.

(Trafika.ba)