Red je priznati, svi smo zaljubljeni u Mirandu Kerr (FOTOGALERIJA)

Šalu na stranu, Miranda Kerr, jedna od najboljih modela današnjice, po rastu svog uspjeha u svijetu mode ona može samo kazati da čak ni nebo nije granica.

Opojno lijepa tridesetjednogodišnja Australijanka koja se upravo vratila iz zamorne radne sedmice u Evropi trenutno boravi u Majamiju na Floridi. Za magazin Harper's Bazaar ispričala je kratku priču o nevjerovatnom uspjehu koji je napravila u svijetu mode.

Veliku zaslugu za iskorak u poslu dala je dizajneru brenda Louis Vuitton , Nicolasu Ghesquièreu, koji je pozvao na casting prije njene trudnoće, potom za vrijeme trudnoće i onda opet nakon što je postala majka dječaka  Flynna koji danas ima četiri godine.

Dobru saradnju sa Ghesquièreom Kerr je započela još kada je on radio za Balenciagu. Miranda Kerr

Na brojne glasine među kojima su i one da se Kerr vratila svojoj bivšoj ljubavi glumcu, Orlandu Bloom, te da je u tajnoj vezi sa Justinom Bieberom, Tomom Cruiseom, Steve Bingom… ona samo odgovara da je jedina istina je trenutno sama i nije spremna da bude u vezi i da svoje srce nijednom muškarcu osim svome sinu s kojim nastoji da provodi što je više moguće vremena.

Riječi su suvišne kada je riječ o Mirandi Kerr. Složit ćete se, bolje je skratiti  i jednostavno ovu priču završiti slikama…

Miranda Kerr by Terry Richardson 01

Miranda Kerr by Terry Richardson 02

Miranda Kerr by Terry Richardson 03

Miranda Kerr by Terry Richardson 04

Miranda Kerr by Terry Richardson

Trafika|Ba

Foto: Terry Richardson (Harper's Bazaar)