RAŠIDAGIĆ: Nadam se da će građani dati glas kandidatima koji uistinu žele aktivno učestovati u poboljšanju stanja u KS-u

Ostalo je još dva dana do Općih izbora u Bosni i Hercegovini kada će građani širom naše zemlje birati novu vlast. Tokom proteklih mjesec dana predizborne kampanje, putem raznih sredstava oglašavanja pratili smo utrku kandidata istaknutih i manje istaknutih stranaka, no pitanje je da li smo izostavili upratiti neke od kvalitetnih kandidata koji možda zaslužuju naš glas, a koje nismo viđali na reklamama.

Na listi za Skuštinu Kantona Sarajevo ispred relativno nove stranke Novi pokret Bosne i Hercegovine, ističe se dugogodišnji sportaš i vlasnik najboljeg fitnes centra u Kantonu Sarajevo, Fitness Centra Atlantis, Mirsudin Rašidagić, među brojnim prijateljima poznat i po nadimku Miki.

U razgovoru s Rašidagićem, kazao nam je kako je dugi niz godina bio samo posmatrač kad je u pitanju politička situacija u Kantonu Sarajevo, a da isti taj period osjeća kako bi mogao dati svoj doprinos da se pitanja kao što su sport postave visočije na listi prioriteta u ovom kantonu.

“Program i kvalitetni ljudi u stranci Novi pokret BiH, motivirali su me da se aktivnije uključim i građanima Kantona Sarajevo ponudim svoje dugogodišnje iskustvo i predanost poslu. Smatram da omladinu trebamo sportskim i drugim programima privoliti da se sklone sa ulica i poboljšaju svoju kvalitetu življenja.”- kazao je Rašidagić za portal Trafika.ba i dodao da se  nada se da će građani Kantona Sarajevo prepoznati ovakvu volju i ovaj put dati svoj glas za ljude koji uistinu žele aktivno učestvovati u poboljšanju stanja u Kantonu Sarajevo.

 

Trafika|Ba