Rambo Amadeus: Show business

Srž show businessa leži u činjenici da neki ljudi sebe jednostavno vole mnogo više nego što je uobičajeno, pa im zbog toga ne pada teško da se pokazuju pred drugima, izlažu pogledu gomile. kako na ulici , tako i u medijima.

Da bi čovjek bio estradna zvijezda, potrebno je da bude toliko zaljubljen u sebe, da negdje potajno u duši vjeruje da je baš on najljepši i najpametniji na svijetu.

Drugi ljudi, koji sebe vide objektivnije, opet, sebe ne vole toliko , pa se u njihovom srcu otvara upražnjeno mjesto za nekog protagonistu sa estrade, naročito ako je suprotnog pola, a pomenuta presamokritična osoba normalnih seksualnih sklonosti.

Ako ste estradna zvijezda muškog pola, najbolje je da ste na slikama uvijek nasmijani, da vam se vide zubi, okruženi sa puno lijepih djevojaka.

Instikti čitateljki bude se čim vide mužjaka koji je okružen ženkama, a pri tom mu se vide zubi. Potsvjesno , čitateljka prima poruku da je protagonista seksualno raspoložen i prema njoj samoj, razumijevajući pokazivanje očnjaka u prisustvu drugih ženki kao jasan seksualni signal.

Veoma brzo, pod pritiskom realnih okolnosti svoja očekivanja i želje sublimira u aktivnosti revnosne mušterije, raspoložene da kupi sve što protagonista prodaje.

Ženske zvijezde slikaju se uglavnom same, ističući svoje augmentirane ženske atribute, time izazivajući kod mužjaka seksualnu pohotu, kasnije sublimiranu u ritual kopovine kaseta i čestih odlazaka na koncerte.

Izabrati svoju novu sliku i dati je u novine, pri tom imati na umu navedene kauzalnosti, izaziva kod mene talas ambivalencije visoke magnitude.

 

Trafika|Ba|ramboamadeus.com