RAGUŽ U TRAVNIKU: Vrijeme je za politiku polaganja računa

U Novom Travniku je u srijedu navečer održan predizborni skup na kojem su predstavljeni kandidati HDZ-a 1990, priopćeno je danas iz te stranke.

– Ovo je naša zemlja – vrijeme je da je izgradimo kako bi stvarali sigurnu egzistenciju i opstojnopst, kako u Lašvanskoj dolini tako i u svim drugim krajevima naše zemlje – poručio je predsjednik HDZ-a 1990 Martin Raguž, dodavši kako je vrijeme da se podvuče crta neodgovornim politikama

Naglasio je kako je vrijeme da ozdravljenje politike krene sa vrha, stavljajući naglasak na instituciju Predsjedništva Bosne i Hercegovine kojoj je potrebno vratiti dignitet i institucionalnu moć koja joj, po Ustavu Bosne i Hercegovine, pripada.

– Naša zemlja obiluje prirodnim resursima i potencijalima, vrijeme je da ih valoriziramo, kako bi stvorili radna mjesta i spriječili stalne odlaske, egzoduse mladih – kazao je predsjednik HDZ-a 1990, naglasivši kako gospodarski program HDZ-a 1990, na kojem je radilo 10-ak vodećih stručnjaka iz oblasti ekonomije, ima potencijal za provedbu i stvaranje bolje perspektive i prosperitetnije Bosne i Hercegovine.

– Ovdje se može, mora i hoće živjeti bolje – zaključio je Raguž.

U ime domaćina, nazočne je pozdravio Dinko Adžaip, predsjednik Općinskog odbora Novi Travnik HDZ 1990, ukazavši na nekadašnji sjaj tog grada, kojemu se nerijetko dodavao epitet „Grad mladosti“.

– Imperativ našega djelovanja je vraćanje osmijeha na lica ljudi u ovoj zemlji. Vrijeme je da se podvuče crta, da odgovornost preuzmu oni koji imaju kvalitetu i kredibilitet da našu zemlju povedu u pozitivnu i bolju budućnost – kazao je Adžaip stavljajući akcent na sprječavanje odlaska mladih iz ovih krajeva i stvaranja boljeg sutra.

Predsjednik „Devedesetke“ Središnje Bosne i nositelj županijske liste SBŽ Anto Bilić poručio je kako HDZ 1990 vodi pozitivnu politiku, politiku stvaranja bolje i pravednije budućnosti, te kako će ostati ustrajni na tom putu.

– HDZ 1990 u punom smislu riječi predstavlja alternativu lošim politikama koje su nas dovele do ruba egzistencije. Imate izbor! Iziđite na izbore i glasajte po svojoj savjest – kazao je Bilić i naglasio značaj listopadskih izbora, te pozvao žitelje Novoga Travnika da iskoriste pravo glasa, stoji u priopćenju.

 

Trafika|Ba