RAGUŽ: Cijela BiH može i mora nakon izbora živjeti bolje!

“Vrijeme je za stvaranje pozitivnog ozračja kako bi naši mladi mogli ovdje ostajati, živjeti i raditi“, glavna je poruka Martina Raguža upućena 7. listopada u sklopu cijelodnevnog posjeta Tuzli.

U sklopu konferencije za medije koja je održana na Kapiji, simboličnom mjestu u Tuzli, gdje je u ratnom razdoblju život izgubilo sedamdeset mladih osoba, Raguž je poručio kako je vrijeme ratnih razaranja iza nas, izrazivši duboku žalost zbog civilnih žrtava rata u Tuzli ali i cijeloj BiH.

– Iza sebe moramo ostaviti stoljeće ratova, podvući crtu pod sukobe i manipulacije, i reći, da, mi možemo živjeti bolje! Možemo živjeti odgovorno s međusobnim respektom, možemo živjeti zajedno i možemo dati doprins stabilizaciji ukupnih odnosa – kazao je Raguž.

Domaćin ovog druženja, Ante Pranjić uputio je riječi dobrodošlice gospodinu Ragužu kazavši kako je rado viđen gost u Tuzli i da je njegova politika prihvaćena od strane svih onih koji žele dobro Tuzli ali i cijeloj Bosni i Hercegovini.

–  Posjetu gospodina Raguža smatram itekako uspješnom i funkcionalnom. Vrijeme  je da se podvuče crta pod manipulaciju i destrukciju zahvaljujući kojoj smo pozicionirani na dno svih ljestvica, počevši od ekonomske pa do socijalne i svih ostalih“, kazao je Pranjić.

Martin Raguž je posjetio župni ured Husino i razgovarao sa župnikom Marinkom Mrkonjićem.

Obilazeći područja u Tuzli koja su zahvaćena nedavnim prirodnim katastrofama, Raguž je izjavio kako su sve susjedne zemlje dobile višemilijunske iznose za saniranje šteta, samo se Bosna i Hercegovina nije našla na tom popisu zbog nepostizanja temeljnog unutarnjeg dogovora.

– Tuzla ali i cijela Bosna i Hercegovina može i mora nakon izbora živjeti bolje! –  zaključio je Raguž.

Trafika|Ba|Fena