Prelijepa Sarajka, zaštitno lice 41.NIVEA BH Fashion Week-a

Adna Zrno iz Sarajeva, ovogodišnja predstavnica BiH na prestižnom takmičenju „World Top Model 2018“, postala je zaštitno lice 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo.

 NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati na dvije lokacija i to od 12. do 13. novembra  u hotelu „Hills“ Sarajevo s početkom u 20h, dok je Alta Shooping Centar Sarajevo domaćin treće večeri sedmice mode, gdje će se na dan 14.11. s početkom u 19h održati modna revija pod nazivom „Alta Fashion Night“.

 U  suradnji sa magazinom „Ljepota i zdravlje“, snimljena je kampanja za predstojeći 41.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, a u toku tri dana na impozantnoj modnoj pisti svoje modne vizije za nadolazeću sezonu jesen/zima 2018. predstaviće brojni bh. modni dizajneri, modne kuće, ali i gosti iz regije.

 Šesnaestogodišnja Adna, model agencije Abc Models Mgmt International, ove godine s razlogom je izabrana za zaštitno lice NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, najvećeg modnog događaja u Bosni i Hercegovini i šire. Naime, Adna Zrno iz Sarajeva će  predstavljati Bosnu i Hercegovinu  na najprestižnijem modelling takmičenju „World Top Model 2018“ u Milanu, po odluci talijanskih modnih skauta svjetske agencije Major Model Management koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.

Za njen make up, frizuru i styling  pobrinuo se Kosta Miljković dok fotografiju kampanje potpisuje poznati modni fotograf  Aleksandar Arsenović.

 NIVEA BH Fashion Week Sarajevo predstavlja ozbiljnu platformu za razvoj modne scene i priliku kako za mlade dizajnere da stvore vlastiti modni indentitet  tako i za mlade modele.

 U toku je  ONLINE CASTING za 41. NIVEA BH FW Sarajevo, te se pozivaju sve zainteresirane djevojke i muškarci od 14 – 25 godina, da se prijave u inbox na instagram @abcmodelesmanagement , FB Modna agencija Abc Models ili putem emaila: abc.models.scouting@gmail.com

Prijava treba da sadrži sljedeće podatke: ime i prezime, visina, težina, godine, grad, broj mobitela i 2 slike.

Poziv za djevojke i muškarce na veliki CASTING!

Pozivamo sve zainteresirane djevojke i muškarce od 14 – 25 godina na CASTING a koji će se održati u tri grada. Minimalna visina za djevojke 170cm i više. Minimalna visina za muškarce od 180 cm i više.

 BANJA LUKA

04.11.2018 (nedelja), hotel Bosna od 14:00h-18:00h

TUZLA

10.11.2018 (subota), Bosanski kulturni centar  od 14:00h-18:00h

SARAJEVO

11.11.2018 (nedelja), Panoramska sala, Hotel Hills od 14:00h do 18:00h

Kako se obući za CASTING?

Neka bude jednostavno!

       Obucite odjeću koja prati liniju tijela, najbolje crne helanke ili farmerice, crna top majica, crne visoke štikle.

       Nemojte se šminkati! Povedite računa da Vam koža bude čista i uredna.

       Kosa čista i prirodna.

       Nokti prirodni

       Bez nakita.

       Ukoliko ste maloljetni OBAVEZAN dolazak U PRATNJI JEDNOG OD RODITELJA.

 Nemojte propustiti svoju priliku, vjerujte u sebe i dobrodošli!