“Pravda za Davida”: Građani okupljeni u centru Banjaluke i dalje traže istinu i pravdu

“Svi koji su sudjelovali u organizovanom ubistvu, otmici, silovanju, maltretiranju bićete gonjeni do kraja mog života. Nikog od vas ni za najmanju sitnicu neću pustiti, a kamoli oprostiti”, poručio je večeras sa Trga Krajine u Banjaluci Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića (21) čije je tijelo pronađeno 24. marta na ušću rijeke Crkvena u Vrbas, šest dana nakon što je prijavljen njegov nestanak, javlja Anadolu Agency (AA).

Sinoć se veliki broj građana okupio u centru Banjaluke 176. put u znak podrške porodici Davida Dragičevića. Okupljanja građana počela su 26. marta, nakon identifikacije njegovog tijela i prve policijske konferencije za novinare, a organizovana su putem Facebook grupe pod nazivom “Pravda za Davida”.

Porodica Davida Dragičevića i okupljeni građani na svim dosadašnjim okupljanjima traže istinu i pravdu.

“Šest mjeseci je od kako je moje dijete izašlo u grad. Šest mjeseci je tačno od kako se dijete nije vratilo u svoju kuću, svom ocu, majci, sestri i bratu. Zašto se dijete nije vratilo šest mjeseci? Zato što ljudi koji bi trebalo da paze na red, mir i sigurnost djece i građana su ga oteli, silovali, masakrirali i na kraju ubili i bacili u kanalizaciju”, rekao je na okupljanju Davor Dragičević.