Pogledajte najbolje haljine sa crvenog tepiha ovogodišnjeg Oscara

U galeriji koju smo pripremili za vas sa ovogodišnje dodjele Oscara pogledajte šta su najveće svjetske filmske zvijezde nosile kako bi sijale na crvenom tepihu i tako ušle u filmsku, ali i modnu historiju.

Ni kiša nije mogla poremetiti planove za najglamurozniju filmsku noć u godini. Nakon obilne kiše koja je stvarala problema oko organizacije, zasjalo je sunce. Show su opet ukrali slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt, dodjelu nisu propustili ni glumački par Dax Shepard i Kristen Bell, zatim nominiran za glavnu mušku ulogu glumac Chiwetel Ejiofor, te nova miljenica Hollywooda Lupita Nyang'o u ledeno plavoj haljini dubokog izreza.

Stigao je i popularni glazbenik Pharell Williams o čijim kratkim hlačama do koljena će se još pričati, dok je Jared Leto nosio bijeli sako i crvenu leptir mašnu.

Najveće zvijezde stigle su zadnje, no nisu razočarale: Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence koja se opet spotaknula, predivna Charlize Theron, Matthew McConaughey sa suprugom Camilom, Cate Blanchett, Sandra Bullock, Jonah Hill, Bradley Cooper…

Samu dodjelu vodi slavna komičarka Ellen DeGeneres tako da se očekuje sjajna zabava i puno dobrih štoseva. Stigla je i njzina partnerica Portia de Rossi koja je nosila bijelu haljinu.

 

Trafika|Ba|Dnevnik.hr