Počelo je glasanje za Miss Televoting BiH 2018- I vi odlučujete

Dvadeset najljepših djevojaka BiH u sklopu svog boravka i priprema u Hrvatskoj u hotelu Imperial Vodice privode kraju svoje pripreme pred veliko finale izbora Miss BiH za Miss Svijeta.

Ovaj prekrasni hotel koji je jedinstven po prekrasnom pogledu iz soba na plažu i more, posjetiocima nudi razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaj: fitness, sauna, studio za profesionalnu masažu, teniski tereni, igralište za djecu, te otvoreni bazen.

Djevojke su snimile i photoshootinge sa majicama ponosnog sponzora Babyliss-a i TehnoMag-a od kojih su dobile vrijedne uređaje namijenjih za estetsku pripremu djevojaka kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja.

Nakon niza aktivnosti djevojke su posjetile i obližnje turističko mjesto – srednjovjekovnu tvrđavu sv.Mihovila. Podignuta je na šezdeset metara visokoj strmoj kamenoj uzvisini. Pod njenim zidinama razvio se Šibenik, najstariji autohtoni hrvatski grad na Jadranu.

Tokom šetnje Šibenskom rivijerom, dvadeset kandidatkinja u promotivnim majicama Visit Sarajevo, privlače veliku pažnju turista i pozivaju iste da naprave pravi izbor  i obavezno posjete grad Sarajevo. Ovo je ujedno i odlična promocija grada Sarajeva i BiH u Hrvatskoj.

Nakon obilaska tvrđave, finalistice izbora Miss BiH su organizovale i rođendansko iznenađenje za koreografkinju Ines Jovanović.

Dok djevojke odbrojavaju dane do finala i vrše svoje posljednje pripreme krenulo je i glasanje za Miss TELEVOTING BiH 2018. Također vi odlučujete ko će biti ovogodišnja  MISS TELEVOTING BIH 2018.  Svaka od djevojaka ima i svoj telefonski broj, te možete birajući te brojeve glasati za svoju favoritkinju. Glasanje je vrlo jednostavno, putem svih fiksnih i mobilnih mreža u BiH i to tako što se bira jedinstveni broj 096 840 8– i redni broj kandidatkinje od 01 do 19.

Ona djevojka koja bude imala najveći broj poziva (broj za glasanje naveden na svakoj fotografiji), od danas pa do kraja finalnog izbora, plasirat će se  u TOP 10 na finalnom izboru Miss BiH za Miss Svijeta i ponijet će lentu MISS TELEVOTING BIH 2018. Cijena poziva je 1 KM + 17% PDV.

Veliko finale je 30.septembra u Bosanskom kulturnom centru u Tuzli, sa početkom u 21h uz direktan  prenos na FTV, kada će se saznati ko će ponijeti titulu najljepše djevojke u BiH 2018. godine.

Pogledajte album sa slikama ljepotica, kao i pod kojim rednim brojem će se predstaviti.