Home

    Srijeda, 25.04.2018. godine


Nalazite se: Izlog » ČASOPIS » Ona je djevojčica sa najljepšim fotografijama iz djetinstva

zavidan fotoalbum male dame po imenu Tippi Degre

Ona je djevojčica sa najljepšim fotografijama iz djetinstva

Ona je djevojčica sa najljepšim fotografijama iz djetinstva

Najbolji prijatelji su joj bile divlje životinje, kupala se s krokodilima, a slon je bio njen „brat“! Ona je sasvim obična djevojčica, neobičnih interesa, mala Francuskinja po imenu Tippi Degre odrasla u divljinama Afrike.

djevojčica 13

djevojčica 12

djevojčica 10

Njeni roditelji su fotografi divljih životinja i vrlo brzo nakon rođenja Tippi je pokazala nesvakidašnju sposobnost formiranja veza s divljim životinjama. Odrasla je s njima i uspjela ostati živa i zdrava, a životinje nisu ni na koji način bile ukroćene ili obučavane.

Njenu neobičnu družinu čine: slon Ebu, leopard zvani J&B, krokodili, mladi lavovi, žirafa, mungos, noj, merkati, zebra, šita, zmija, džinovska žaba i kameleoni. Osim što Tippi nije bila svjesna razlike između nje i „prijatelja“, same životinje su prijateljski odgovarale na svaki njen pogled i dodir. Negdje u daljini bi se gubilo svako roditeljsko „nemoj“, Tippi je potpuno slobodno prilazila životinjama i igrala se s njima.

djevojčica 09

djevojčica 08

djevojčica 07

djevojčica 06

Nakon 20 godina roditelji su se odlučili vratiti u Pariz, upisali su djevojčicu u državnu školu, ali odrastanje sa životinjama nije se moglo usporediti s druženjem s ljudima, pa se Tippi ubrzo vratila u Afriku i imala je kućno obrazovanje. Danas je režiser i radi brojne emisije o divljim životinjama na Discovery programu.djevojčica 01

djevojčica 02

djevojčica 03

djevojčica 04

djevojčica 05

Trafika|Ba|Atma.hr

Ostavite komentar

© 2012 - 2014 Trafika.BA | Design - invexmedia.com

Scroll to top