Od 09. augusta na repertoar Cinema Cityja stiže drama, horor “Niz mračni hodnik”

“Niz mračni hodnik” (Down a Dark Hall) je drama, horor od producenata serijala  Sumrak sage. Glavne uloge u filmu tumače Anna Sophia Robb, Taylor Russell, Uma Thurman…

Riječ je o gotičkoj priči o 14-godišnjoj djevojčici Kit Gordy koja s prijateljima pokušava spoznati tajne uklete škole. Škola se nalazi daleko izvan zemlje, a kada je Kit tamo došla, osjetila je neko zlo. Kako vrijeme prolazi, Kit se suočava s natprirodnim pojavama u instituciji i tamnim silama svoje ravnateljice….

Pored nove horor drame, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcijski triler i franšizu “Nemoguća misija: Razilaženje”, zatim kriminalističku akciju “Sicario 2: Rat bez pravila” sa oscarovcem Benicio Del Torom, Josh Brolinom i Catherine Keener u glavnim ulogama, te napeti triler “10 x 10” sa Luke Evansom i Kelly Reilly u glavnim ulogama.

Za najmlađe posjetitelje pored nove animirane avanture “Hotel Transilvanija 3 : Praznici počinju” na repertoaru Cinema Cityja su i tri animirane komedije “Izbavitelji 2” ,”Prinčeva strana priče” i “Luka i čarobni muzej”.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.