Nogometaši Čelika u Međugorju vrše završne pripreme za nastavak Premijer lige BiH

Nogometaši Čelika završni dio priprema za nastavak prvenstvene sezone u Premijer ligi BiH obaviti će u Međugorju, a Boris Pavić, novi šef stručnog štaba Čelika, odlučio je raditi s 27 nogometaša.

Uz već ranije određena 24 igrača listi za Međugorje priključeni su još Semir Bajraktarević, zatim mladi turski igrač Yunus Gulnar i Jovo Kojić, koji se vratio iz Turske, gdje je dogovorio transfer u kazahstanski klub “Taraz”, ali sada čeka da se klubovi dogovore oko obeštećenja.

U Međugorju će boraviti golmani Adi Adilović, Semir Bukvić i Aid Vehabović, zatim odbrambeni igrači Haris Hećo, Harun Huseinspahić, Dženan Bureković, Renato Gojković, Emir Jusić, Jovo Kojić, Zlatko Kazazić i Anes Duraković, vezni igrači Nikola Simić, Eldar Kavazović, Samir Pezer, Vladimir Grahovac, Anel Dedić, Nebojša Pejić, Marin Popović, Mahir Karić, Semir Bajraktarević i Yunus Gulnar, te napadači Alen Dedić, Vernes Selimović, Asim Zec, Namir Alispahić, Edib Sikira i Hanan Adilović.

Tokom boravka u Hercegovini ekipa Čelika ima ugovorene tri utakmice, i to u petak s drugoligašem Slogom u Ljubuškom, 17. februara s Jadranom u Pločama, i 21. februara će imati susret sa GOŠK-om u Gabeli.

 

Trafika|Ba