Njen momak je odlučio promijeniti spol, danas je njihova veza jača nego ikad

Hannah Williams, konačno je pronašla čovjeka svog života putem interneta, a nakon tri sedmice veze saznala je da on želi da promijeni spol i postane žena.

Odbacivanje Dannyja (Bradbury), koji se danas zove Lexy, zbog njegove odluke joj nije bila opcija, već je svome dragome pružila potpunu podršku u ovoj odluci i pomogla mu u teškim trenucima u njegovom životu.hannah 01

Nakon što je Danny postao Lexy, Hannah ga je povela u šoping i pokazala kako se nanosi make up. Danas imaju sretnu vezu prepunu strasti za koju kažu da je niko ne može ugroziti.

“Nikad se nisam osjećala tako ugodno u nečijem društvu kao sa Dannyjem. Nakon samo tri sedmice naše veze, znala sam da je on “onaj pravi”. A onda je Danny kazao da ima nešto da mi saopšti. Isprva sam mislila da želi raskinuti sa mnom, međutim, otvorio mi je srce i ispričao kako se iznutra osjeća kao žena i da zna da bi to za mene bio preveliki šok.”- ispričala je Hannah.

hannah 04

hannah 03

Tu temu su ponovo spomenuli tek nekoliko sedmica poslije kada je Danny rekao da želi da ga se oslovljava sa “ona” ili njegovim novim imenom Lexy.

“Shvatila sam da Dannyja volim zbog njega samog, ne zbog spola kojem pripada. Rekao mi je da se počeo osjećati drugačije još kada je imao osam godina, a da je te osjećaje priznao roditeljima tek kad je napunio osamnaest godina, te da su to oni teško prihvatili.”- dodala je Hannah.

Danny se i danas u javnosti oblači kao muškarac, a kada je kući nosi žensku odjeću i šminku.danny

 

Trafika|Ba