Kosovski biznismen Albancima obećao premiju od milion eura ako pobijede Srbjiu

U okviru kvalifikacija za EURO 2016 reprezentacija Srbije će večeras ugostiti igrače Albanije. Tim povodom kosovski biznismen Besnik Benz  obećao je Albancima premiju od čak milion eura ukoliko pobijede “orlove”.

Srbija ima samo jedan bod i uz Portugal je jedina ekipa u ovoj grupi koja je odigrala samo jedan meč. Sa druge strane, Albanija drži čelo u Grupi I sa četiri boda. Domaćini neće imati nimalo lagan zadatak, jer su Albanci u prvom susretu šokirali u Portugalu trijumfom od 1:0, a nakon toga uzeli su i bod kod kuće protiv snažne Danske.

Ovaj meč privukao je veliku pažnju navijača i očekuje se da tribine stadiona Partizana budu popunjene. Iz bezbjednosnih razloga meču neće moći da prisustvuju navijači gostujuće selekcije i tu odluku donijela je UEFA. Isti slučaj će biti kada meč bude igran u Albaniji. Ova odluka veoma je razočarala Benza.

“Duboko sam dirnut reakcijom države koja nije dozvolila navijačima da prisustvuju sportskom događaju, odnosno ograničavaju nas”, rekao je Benz, a prenose mediji u Srbiji, i dodao:

“Zbog toga obećavam da ću u slučaju pobjede uplatiti premiju od milion eura i u isto vrijeme pozivam druge privrednike da me podrže.”

Trafika|Ba|Sport.ba