KONJIC: Predsjednik SDP-a podijelio nove članske kartice

Predsjednik SDP-a Nermin Nikišić sinoć je u Konjicu podijelio nove članske kartice, te je okupljenim članovima objasnio osnove održavanja skorašnjih unutarstranačkih izbora po principu “jedan član-jedan glas”, a koji će se održati 31. svibnja.

“Unutarparstranački izbori u SDP-u su vrhunac demokracije, dan u kojem ćete birati ljude za koje mislite da će najbolje predstavljati vrijednosti za koje se svi zalažemo. Međutim, iako je dobra stvar što imamo više kandidata, ne smijemo dozvoliti da oni, koji na tim izborima izgube, napuste ili se udalje od stranke.

Svi moramo stati uz pobjednika i podržati ga u njegovom radu. Jedino tako ćemo ojačati SDP i što spremniji izaći na sljedeće lokalne izbore, gdje ćemo pokušati provesti još jednu tekovinu Kongresa, a to je okrupnjavanje ljevice u BiH. Ne smijemo više nikad dozvoliti da bh. ljevica izađe na izbore razjedinjena i slaba, jer je evidentno da to najviše odgovara našim političkim protivnicima”, poručio je Nikšić.

Predsjednik Općinske organizacije SDP-a BiH Konjic Samir Hadžihusejnović izarzio je zadovoljstvo brojem okupljenih članova.

“Prema broju večeras prisutnih, ne bi se reklo da se SDP raspada, kako često možemo čuti u zlobnim komentarima o našoj stranci. I broj od više od 750 reevidentiranih u našoj općini dokazuje da članovi i dalje vjeruju SDP-u i vrijednostima za koje se naša stranka godinama zalaže”, kazao je Hadžihusejnović, navodi se u današnjem priopćenju iz SDP-a BiH.

 

Trafika|Ba