Kako imati unikatan stil uz ograničen budžet

Nije tajna da će brojne dame uskratiti sebi mnoge stvari kako bi izdvojile novac za lijep izgled. Kada je u pitanju oblačenje u navali trenutnih trendova dostupne prodavnice u Bosni i Hercegovini uglavnom imaju slične modele i onim damama koje se žele istaknuti kroz svoj stil oblačenja teško je pronaći neki neobičan komad odjeće koji nemaju “svi”. Dizajner i šnajderi su sve više stvar luksuza.

Osnivačica modnog koncepta Just1pcs, dizajnerica Jasminka Alagić iz Zenice za osobe koje žele imati neki unikatan ali i kvalitetan komad odjeće našla je rješenje. Alagić dizajnira jedinstvene komade odjeće, a ove zime najpopularnije su štepane jakne kojih kako i sama kaže, ne može da stigne sašiti dovoljno koliko ih mušterije traže. U čemu je tajna originalnosti?

Naime, nakon objave određenog modela Jasminkina mušterija može da izabere jednu od ponuđenih tkanina, na osnovu instrukcija pošalje konfekcijski broj i mjere za šivenje, te eventualno na nekim detaljima još prilagodi model svom ukusu. Na taj način svaki model je zaseban i drugačiji, ali to nije sve. Just1pcs svojim mušterijama modele šalje na kućnu adresu besplatno unutar cijele BiH.

“Čini se da se sve više vraćamo na ona vremena kada se kupovalo manje ali kvalitetnije. Sve više dama su se zasitile uniformisanosti i sretna sam da sam pronašla koncept koji je odgovorio na potrebe takvih mušterija. Svjesni kupovne moći u našoj zemlji i cijene smo prilagodili tako da unikatan stil nije samo stvar prestiža dostupan za one sa punim novčanikom.” – izjavila je Alagić za portal Trafika.ba

Just1pcs modele možete pogledati na FB stranici OVDJE.

(Trafika.ba)