Halka koncertom u Lisinskom oduševila zagrebačku publiku

Regionalna new wave sevdah senzacija izazvala je veliki interes publike od samog pojavljivanja prije dvije godine, a to je potvrdila i zagrebačka publika. Mala dvorana KD Vatroslava Lisinskog bila je ispunjena ljubiteljima sevdaha, čime se potvrdilo da je Zagreb grad koji voli izvorni sevdah, piše portal fama.com.hr.

Uz jedinstvenu scensku interpretaciju, ovaj glazbeni ansambl zanimljiv je i zbog frontmana koji izaziva veliki interes medija i javnosti. Androgini solist Božo Vrećo koncert otvara kao pjevač, a onda tijekom koncerta u jednom trenutku postaje pjevačica. Osim atraktivnog scenskog performansa, Božo Vrećo je vrstan vokal, koji daje dodatnu kvalitetu ovom ansamblu kojeg osim njega čine glazbenici – gitarist Dino Šukalo, basist Edvin Hadžić, pijanist i harmonikaš Adis Sirbubalo te bubnjar i perkusionist Anes Beglerbegović.

U dupke punom ‘malom Lisinskom’ okupljeni su mogli čuti pjesme poput ‘Kiša bi pala’, ‘Ah, ljubav, ljubav’, ‘Jablani se povijaju’, ‘O sablanski tihi vjetre’… Publika nije krila oduševljenje te je Halku vraćala dva puta na bis, a oni su obećali da će se brzo vratiti.

 

Foto: Igor Šoban