Gwyneth Paltrow konačno progovorila o svom razvodu od Chrisa Martina

Holiwoodska glumica Gwyneth Paltrow konačno je progovorila o razvodu od svog bivšeg supruga i frontmena slavnog benda Coldplay, Chrisa Martina.

Dok su mnogi ismijavali njihove izjave da njihov razvod prolazi u prijateljskom dugu, u razgovoru koji je imala za britansko izdanje Harper's Bazaar magazina, ispostavilo se da iako priznaje da joj je veoma teško, ipak pokušava da sve prođe u pozitivnom duhu.

Paltrow je također kazala da je svjesna pretjeranih očekivanja koje je imala od Martina koji je u vremenu kad su započeli svoju vezu imao samo 25 godina, a on je već oko pet godina mlađi od nje.

“Muškarci su veoma mladoliki u svakom smislu za svoje godine i ja sam postavila previsoke kriterije za Chrisa obzirom u kojim je godinama bio kad smo započeli naš brak”, kazala je Paltrow.

Ona je također progovorila i o svojoj karijeri objasnivši zašto se odlučila snimati samo po jedan film godišnje. Naime, ova lijepa glumica želi imati dovoljno vremena da bi bila posvećena djeci koju ima sa Chrisom Martinom.

 

Trafika|Ba