Gojer: Stravično djeluju izjave Vlajkija o Srebrenici i Sarajevu

Stravično djeluje i svakog ozbiljnog čovjeka u BiH, bez obzira u kojem entitetu živi, koje je nacije i vjere, mora pogoditi izjava Emila Vlajkija, podpredsjednika Republike Srpske da u Srebernici “nema govora o geneocidu“, kaže se u saopćenju dopredsjednika Stranke za BiH i dopredsjedatelja Gradskog vijeća Grada Sarajeva Gradimira Gojera.

To je još jedan, kaže Gojer, dokaz da vlastima Republike Srpske niti žrtve planetarnog zločina, niti presude Međunarodnog tribunala pravde ništa ne znače.

– Birajuči za svoje podpredsjednike (jer on ih je odabrao, a ne nikakvi birači i narod!!!) lažne zastupnike bosnjačkih i hrvatskih interesa Suljkanovića i Vlajkija, Dodik je odabrao dvojicu kerbera, od kojih će onaj bosnjački slavodobitno izjaviti da je proces povratka u Republiku Srpsku završen (!!!???), a sad ovaj hrvatski (??!!) tvrdi da u Srebrenici nije niti bilo genocida. Ova izjava Dodikovog kerbera ne predstavlja novum u gelbesovskoj praksi komunikacije iz Republike Srpske, ali Vlajki svaku prigodu koristi da iznese nove političke bljuvotine o gradu u kojem je ostvarivao svoju sveučilišnu karijeru – ističe Gojer.

Tako, kaže dalej Gojer, ovoga puta strelice otrovnog mišljenja Dodikovog Hrvata udaraju na Grad Sarajevo.

– Sramno je govorit da se u Sarajevu stvarao „genocidni mentalitet“… Grad koji je toliko stradao ne zaslužuje takav odnos, pa čak kad on dolazi i od fašisoidnog govora Dodikovog unajmljenika. O kojem “zarastanju rana“ govori Vlajki, o kojem „kaosu“ !!! Ni o čemu drugom doli o samom sebi, koji sluzeči se lažima okrivljuje sve oko sebe, a posebice „bošnjačku stranu“, u trenucima evidentnog, ekonomskog, al i opčecivilizacijskog kraha Republike Rrpske – smatra Gojer.

 

Trafika|Ba|Fena