Dolazi nam doba praznika i svečanih prilika. Kupujete li domaću modu?

Ukoliko bismo vas upitali “kad imate potrebu da se sredite i obogatite svoj oramar novim elegantnim, svečanim komadom ili jednostavno poželite imati nešto originalno i dobro, koliko razmotrite ponudu domaćih modnih dizajnera”, šta bi bio vaš odgovor?

Bojimo se da bi odgovor bio “I ne tako često, jer nemam naviku”.

Istina, neke od kvalitetnih modnih bh. dizajnera je teško pronaći ukoliko nemaju svoj butik ili izreklamirano prodajno mjesto, ali u današnje vrijeme Facebooka i web stranica reklo bi se da su “svi postali dostupni”.

Jedan od takvih dizajnera je zasigurno naš najbolji dizajner visoke mode, Istok Bratić. Kolekcije njegovog brenda Istok Couture viđali smo na brojnim modnim manifestacijama gdje je uvijek oduševljavao posjetioce i svoje vjerne kupce.

Istok Bratic

Istok kaže, da žena koja nosi Istok Couture haljine svjesna je svoje osobnosti i svoje neobične prirode i žena koja se oblači zbog sebe i samo zbog sebe, a ne da zadivi drugoga… Muškarac obučen u Istok Couture svjestan je svoje harizme, elegantan, džentlmen, pustolovan i ne boji se eksperimentirati u životu…

Jeste li to Vi?

Dolaze nam periodi praznika i svečanih prilika, pa ukoliko želite izgledati elegantno i unikatno, ovi prekrasni modeli možda čekaju na vas.

Istok revija 12

Istok revija 15

Istok revija 10

Istok revija 11

Istok revija 12

Istok revija 09

Istok revija 05

Istok revija 03

 

Trafika|Ba