DEL BOSQUE: Hrvatska ima jednu od najboljih momčadi na Prvenstvu

 Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini D Europskog prvenstva 2016 u Francuskoj zajedno sa selekcijama europskog prvaka Španjolske, Turske i Češke, a španjolski izbornik Vicente del Bosque izjavio je u subotu kako Hrvatska ima jednu od najboljih momčadi na Prvenstvu.

Izbornik Španjolske Vicente del Bosque: “U našoj skupini su Turska i Češka, momčadi koje su izbacile Nizozemsku sa Eura. Hrvatska ima odlične igrače i jednu od najboljih momčadi na Prvenstvu. Bit će jako teško, ali mi idemo sa ciljem da po treći puta osvojimo europsku krunu. To nitko dosad nije uspio, i to bilo fantastično za španjolski nogomet. Također, dobro je što počinjemo 13. lipnja, jer dobijamo još tri dana, a to će nam dobro doći, jer mislim da će španjolski klubovi daleko dogurati u Ligi prvaka i Europskoj ligi”.

Izbornik Turske Fatih Terim: “Češki izbornik Pavel Vrba rekao mi je ‘Vidimo se u Parizu’ kad smo se zadnji puta sreli. O Španjolskoj nije potrebno trošiti riječi,  oni su puni zvijezda. Hrvatska nam je protivnik i u kvalifikacijama za SP 2018., a upravo s njima otvaramo Euro. Vjerujem u svoje igrače i mislim da možemo napraviti interesantne stvari. Nećemo se bojati nikoga, uživat ćemo u nogometu i vjerujem da ćemo predstaviti neke nove zvijezde”.

 

Trafika|Ba