Besplatan webinar: “Izazovi savremenog PR-a”

Agencija za komunikacije EBBE COMMS iz Sarajeva organizuje besplatan webinar o temi “Izazovi savremenog PR-a” koji će se održati 18. septembra 2017. godine s početkom u 14:00h.

Specijalna gošća webinara je uspješna ekspertica za PR iz New Jerseya (SAD), Deirdre Lopian, s kojom će razgovarati Ema Bukovica u ime agencije EBBE COMMS.

S obzirom na to da je PR disciplina koja se mijenja shodno tehnološkim trendovima, a kako su online mediji promijenili ne samo način na koji komuniciramo, nego i kako živimo, PR se morao suočiti sa novim izazovima. Šta to konkretno znači u praktičnom smislu i na koji način se mogu poboljšati PR aktivnosti, biće tema pomenutog webinara.

Prijave su otvorene do 17. septembra, a svi zainteresovani mogu svoje učešće prijaviti na sljedećem LINKU.

“Smatram da je ovaj webinar izvrsna prilika za sve one koji se bave PR-om ili žele sami pomoći svojoj kompaniji u ovom segmentu, da prisustvuju webinaru sa Deirdre Lopian, koja je u svojoj karijeri bila kreatorica kampanja i organizatorica svjetski poznatih događaja kao što Live Nation, WWE, HBO Sports, UFC, Miss America Organization, te mnogih drugih.” – kazala je Ema Bukovica, moderatorica webinara.

S obzirom na to da je webinar forma interaktivnog online seminara, svi koji putem linka prate prijenos mogu uživo da pišu svoja pitanja za predavače.

Ovaj webinar će biti održan na engleskom jeziku.