Beauty tajne Nicole Kidman

Nicole Kidman važi za jednu od najljepših glumica Holivuda. Njen jedinstven izgled, harizma, šarm i neprikosloven talenat čine da je svaka osoba zavoli još više, a s obzirom da je prešla petu deceniju života možemo i da se divimo njenom savršenom izgledu.

Ako ste se pitali kako joj to uspijeva – da joj koža izgleda tako savršeno i njegovano ovo su njeni odgovori…

Koža

Briga o koži, korišćenje maski, pilinzi – sve ovo zaista pomaže.

“Kao malu su me naučili da moram da skidam šminku svake večeri, a pošto radim svaki dan, po cijeli dan, često koristim vlažne maramice uz pomoć kojih sve završim brzo. Takođe su odlične za putovanja jer ih možete nositi svuda. Takođe, oduvijek nosim i brinem se o kremama sa zaštitnim faktorom, jer imam vrlo svijetao ten. Što se tiče anti-age nege, koristim serum sa retinolom koji nanosim pred spavanje”, kaže Nicole.

Šminka & kosa

“Moje lične beauty ikone su Catherine Deneuve i Grace Kelly. Njihova ljepota je bezvremena”, dodaje ona.

Trepavice i obrve

“Stavljam blago tamniju nijansu na obrve, a pošto su mi trepavice dugačke, ali i ravne, moram da ih uvijam”, okriva Nicole Kidman.

Usne

“U mojoj tašni uvijek možete pronaći sjaj za usne. Dovoljno je da samo uvijem trepavice i nanesem malo sjaja na usne i spremna sam da izađem iz kuće”, dodaje ona.

Frizura

“Kada idem u salon, ne volim mnogo da sjedim u stolici. Dovoljno je samo da mi ofarba koren, osuši i isfenira kosu i to je to. Kada sam kod kuće i na godišnjem odmoru, kosu sušim prirodno bez fena, ali pošto je kovrdžava, volim da nanesem malo kreme za stilizovanje kako bi se sve izgledalo kako treba”, okriva glumica.

Ishrana & fitnes

“Odrasla sam sa ocem koji je redovno trčao na maratonima, dok je moja sestra učestvovala na trijatlon takmičenjima. Ja nisam radila ni jedno ni drugo, ali volim da trčim – sporim temopom. Nisam brza, niti lijepa dok trčim, ali volim da budem napolju jer mi to podiže duh i daje osjećaj zahvalnosti prema svijetu, a to je za mene mir. Volim da idem na spinning treninge jer su poput jutarnjeg disko kluba. Unutra je mračno, sa odličnom muzikom i tamo idem da bih započela dan veselo i sa puno energije”, ispričala je Nicole.

Idealan doručak za nju je činija rižinih pahuljica sa borovnicama, ribizlama i bademovim mlijekom. Ali, prije doručka obavezno pije šolju matcha čaja, nakon koje slijedi kafa.

Parfemi & tijelo

“Svoj parfem pravim sama, od mješavine različitih esencijalnih ulja. Mnogi su me pitali šta tačno koristim, ali nikome ne želim da otkrijem – to je moj tajni mix”, kaže Nicole.

Sa 18 godina dobila je licencu za maserku, kako bih pomogla mami koja je bolovala od kancera. To j bio njen način da joj pomogne i bude uz nju.

(Ljepotaizdravlje.ba)