Bandić nakon hapšenja dobio veliku podršku građana putem društvenih mreža

Nakon hapšenja zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, na Facebooku je osnovana grupa pod nazivom– Milan Bandić podrška našem gradonačelniku koja je za kratko vrijeme uspjela je skupiti čak 12.495 članova koji svojim komentarima pružaju berzervnu podršku sinoć uhapšenom prvom čovjeku hrvatske metropole.

Većina komentara su podrška Bandiću za sve što je uradio za grad Zagreb i njegove stanovnike, dok ima i onih koji smatraju da je i ranije trebao biti uhapšen. Trenutno, Bandić se nalazi u USKOK-u na saslušanju.

Jedan od onih koji je ostavio svoj komentar napisao je između ostaloga da je sve bilo tempirano. Prenosimo ga u cjelosti.

“Josip Vukoja: Moje mišljenje: Uhićenje je tempirano.Milan Bandić kao predsjednički kandidat uzeo bi veliki dio glasova na lijevici i centru.Ovakva preraspodjela glasačkog tijela nije u interesu Ive Josipovića i SDP-a. Iza uhićenja prvog čovjeka grada stoji Ured predsjednika i UDB-aška struktura oko njega.HDZ-e i Crkva podupiru Bandića,teško da će robijati,sve i da je kriv.Osim toga Miki uziva veliku potporu u puku. Uzalud vam trud svirači..”.

 

Trafika|Ba|NAP